Střelkovská plánovací jednodenka 13. 4. 2019

Bavilo Tě minule plánování tábora? A chtěla bys v tom pokračovat? Dozvědět se, na čem jste se minule všechny shodly a co je pro změnu ještě potřeba probrat? A nebo jsi minule na výpravě vůbec nebyla a tentokrát by ses chtěla zapojit? A navíc zažít příjemný den na výletě se svými kamarádkami? No, tak pak se k nám tuto sobotu musíš přidat!

Sraz:     sobota 13. 4. 9:00 na MHD zastávce Hlavní nádraží, směr Krupka, Fojtovice, Komáří vížka (autobus odjíždí v 9:10)

Konec: sobota 13. 4. v 15:15 tamtéž

S sebou: svačinu na celý výlet, pláštěnku, termosku/láhev s pitím (alespoň litrovou),uzlovačku, zápisník, tužku, kpz, šátek (světluškovský, pokud nemáš tak jakýkoli jiný), hodit by se ti případně mohlo i nějaké menší kapesné.

Na sebe oblečení do přírody, co si můžeš umazat a zároveň tě venku zahřeje (možná se ještě bude hodit čepice, rukavice, šála i teplé ponožky a boty).

Přihlašování: Sms zprávou Šnečce (viz tel. číslo níže) do 12. 4. 2018 do 0:00 hod (abychom měli přehled koho máme a nemáme očekávat).

V případě příznivého počasí se vydáme na výlet na hory, v případě toho nepříznivého, se také nemusíte obávat, výprava se uskuteční akorát pouze po Teplicích (v klubovně).

Šnečka (Adéla Klírová)    +420 603 765 698