Schůzky vlčat 2013/14

Kdy začnou Vlčácké schůzky? V kolik a který den se budou scházet jednotlivé družinky? Kdo je povede? Kontakt na vedoucí? S koncem prázdnin se vždy objeví spousta otázek k průběhu nového roku a díky tomu, že už známe naše rozvrhy a pracovní zatížení, můžeme vám na ně odpovědět.

Schůzky začnou příští týden – tedy první zářijový, jak jsme avizovali již na konci loňského roku.

Každá družinka se i letos bude scházet v jiný čas a to dle následujícího rozvrhu. Družiny budou mít své patrony, kteří budou kontaktní osobou a člověkem zodpovědným za družinový program.

  • Ježci (5. třída) – úterý 17.00-18.30 – patron Verča – Veronika Holzknechtová (606 161 920, v.holzknechtova@seznam.cz)
  • Rysi (3.+ 4.třída) – středa 16.00-17.30 – patron Vejva – Pavel Holzknecht (723 821 414, pavel.holzknechtgmail.com)
  • Žížaláci (pracovní název) (1.+2. třída) – pátek 16.00-17.30 – patron Jarda – Jarda Kraus (606 166 072, jarda.kraus@gmail.com)

Při plánování časů schůzek jsme vycházeli z našich pracovních povinností a školních rozvrhů. V případě, že se vám nebude čas schůzek hodit do vašeho rodinného harmonogramu kontaktujte nás a něco společně vymyslíme.

Na otázky ohledně oddílové činnosti a oddílových akcí vám odpoví Pavel Holzknecht – Vejva (vůdce oddílu). Můžete mu směřovat také vaše přání a stížnosti, které budeme reflektovat v oddílové činnosti k dalšímu zlepšení úrovně oddílu.

U družin budou vypomáhat také Jarek, Jindra, Martina, Ušák a podrádci z řad členů oddílu Horalů, aby nasbírali nové zkušenosti a dostatečně jsme personálně zajistili vedení jednotlivých družin.

Těšíme se na všechny v září!